Hoeveel mag woonbeton eigenlijk kosten?
Over prijs en de kosten van woonbeton wordt op het internet niet veel gepubliceerd. Meestal gaat het om richtprijzen, gemiddelde kosten of een schatting op basis van een reguliere woonbetonklus.
Woonbeton.nl is van mening dat de exacte woonbeton prijs alleen maar te verstrekken zijn na een grondige inspectie van de ondergrond waarop de woonbeton afwerking komt te liggen.
Op basis hiervan en van alle overige wensen van de klant maken wij een offerte. Hoeveel mag een woonbeton vloer eigenlijk kosten? Bijvoorbeeld voor een gemiddelde klus, een standaard appartement van circa 100 m2? Op die simpele vraag is gewoon geen antwoord te geven.
“Over de meer- en minderwerk kosten van aan te leggen woonbeton zijn we bij Woonbeton.nl altijd zeer duidelijk, dit om toekomstige discussies met onze opdrachtgevers te voorkomen”.
Prijsindicatie woonbeton
Voor een eerlijke en snelle prijsindicatie voor uw woonbetonvloer kunt u het best online een offerte aanvragen via het online formulier. Dit is een richtprijs, u bent uiteraard van harte welkom voor een kopje koffie om uw project in detail te bespreken.
Vraag hier een offerte aan! Bel met Woonbeton.nl tijdens kantooruren voor een afspraak via 020 – 370 91 51. U kun ook een Email sturen naar [email protected].
De kosten van woonbeton en afspraken over meer- en minderwerk
Woonbeton.nl is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en levert haar woonbeton producten op basis van de NOA-consumentengarantie.
In de NOA-consumentenvoorwaarden (Artikel 7) staat goed omschreven hoe om te gaan met de kosten voor meer- en minderwerk bij de aanleg van een woonbeton vloer.
Om discussies te voorkomen is het goed dat elke opdrachtgever Artikel 6 van de NOA-consumentenvoorwaarden goed tot zich neemt (Verplichtingen van de consument). Download hier de consumentenvoorwaarden.
De prijs voor preparatie van woonbeton vooral niet onderschatten!
De kwaliteit van onze dunne 3 tot 4 mm dikke woonbeton afwerkingen staat of valt met de vlakheid en stabiliteit van de ondergrond. Vooral verouderde betonvloeren of pas opgeleverde betonvloeren vereisen wat meer voorbehandeling.
De kosten voor de aanleg van woonbeton zijn dus in sterke mate afhankelijk van dit soort voorbereidende werkzaamheden.